Jaha, vad finns att berätta om mig då?

Jag föddes på Södermalm i Stockholm i slutet av femtiotalet. Några år senare flyttade familjen - som bestod av mina föräldrar och en storebror - till Vallentuna ett par mil norr om Stockholm, där jag växte upp.

Efter grundskolan gick jag i 4-årig Teknisk linje i Vasa Gymnasium i Stockholm, där jag blev elektronikingenjör. Efter det gjorde jag lumpen på Gotland, på P18 i Visby. I den vevan flyttade jag hemifrån och bodde i Solna i 5 år och sedan i Årsta i c:a 10.

Mitt största intresse har väl under åren varit musik - jag har spelat piano sen jag gick i fjärde klass, och gitarr sen 17-årsåldern någonting. Jag köpte också en synt så småningom, och en trummaskin och en till gitarr (och senare ett antal gitarrer till, mm). Förutom att spela och lyssna på musik, har jag alltid läst mycket böcker (mest deckare och rysare), och promenerat en hel del i skog och mark.

1989 träffade jag Solveig på en fest. Vi flyttade ihop efter en tid och flyttade sen till Sigtuna, till ett radhus som är sista huset på gatan, granne med skogen.

1993 fick vi vårt första barn, Ida, som sedan fick sällskap av tre småsyskon, Filip, Saga och Ellen - varav dom sista två är tvillingar. 

Jag har i ett antal år varit med i en mailinglista för tvillingföräldrar, något som gett mig oerhört mycket, och som dessutom gett mig många nya vänner (trots att man aldrig ens träffat en del av dem!). 

Solveig och jag kom med åren ifrån varandra, och vi bestämde oss till slut för att skiljas. Sedan 2003 har jag en ny "flickvän", Åsa, som jag lärt känna via just ovanstående tvillinglista - något som jag är oerhört lycklig över! Vi förlovade oss 2006, så sedan dess är hon min fästmö! :-)

I mitt arbete är jag elektronikkonstruktör. Jag jobbar på en konsultfirma som har grafik och bildbehandling som "huvudintresse". 

Man får tag i mig på efternamn.fornamn at gmail.com (och mitt efternamn stavas med två t och två s).


 
 

Tillbaks till startsidan

 


Denna sida senast uppdaterad 2014-06-28.